المقادير :-
كيلو صدور فراخ مقطع مكعبات كبيره
علبتين زبادى
معلقتين عصير ليمون
نصف معلقة شاى كركم
ورقتين لاورو
ثلاثة حبهان
بلحة جوزة الطيب مبشورة ناعم
بصله كبيرة مبشوره ناعم
نصف معلقه صغيره سماء
معلقتين زيت زيتون
ملح - فلفل ابيض
بامبو استيك ( عيدان خله طويله من الخشب )
بصلتين مقطعين مكعبات و مفصصه
3 فلفل احمر مقطع مكعبات
3 فلفل اخضر مقطع مكعبات
الطريقه :
لعمل مارينات الشيش طاووق يخلط كل من ( الزبادى - عصير الليمون - الكركم - ورق اللاورو -حبهان - جوزة الطيب - البصل المبشور -السماء - زيت الزيتون - ملح -فلفل )
ثم توضع مع صدور الفراخ المقطعه لمدة لاتقل عن نصف ساعه
تشيش الفراخ فى البامبو _ (فراخ ثم بصل ثم فراخ ثم فلفل احمر ثم فراخ ثم فلفل اخضر) وتشيش كل الكميه بهذة الطريقه
يفضل التسويه مشوى على الفحم وان لم يوجد نشوحها فى طاسه تيفال كل سيخ على حده تاخد لون ثم نكمل التسويه فى الفرن
تقدم ساخنه مع اى نوع مكرونه تفضلونه وسلاطه البنجر